Yliopiston etusivulle
       Helsingin yliopisto Helsingin normaalilyseo
 

Koulun sisäiset toiminnot / Villan antimet - Viikon ruokalista


Ruokalista viikolla 09
27.2. - 3.3.2017


Oppilaat ja opiskelijat


Maanantai
Kalapyörykät (M, G, soija, sitruuna, parsakaali, chili, valkosipuli, soijapapu)
Kasvis-kvinoapihvi ( M,G, kookosmaito, porkkana, lanttu herne, soija)
Tartarkastike (L,G, porkkana, sitruuna, sipuli, kananmuna, sinapinsiemen)
Peruna (M,G)
Salaatti (M,G)

TÄNÄÄN RUOKANA
Broilerikiusaus (L,G, porkkana, sipuli, selleri, paprika, sinapinsiemen)
Kasvis-nuudelivuoka (M, vehnä, kananmuna, soija, paprika, porkkana, soijapapu, sipuli)
Mustaherukkahillo (M,G)
Salaatti (M,G)

Keskiviikko
Jauhelihakastike (M,G, paprika, sipuli)
Tomaattinen soijakastike (M,G, VE, porkkana, paprika, sipuli, soijapapu, soija)
Pasta (M)
Salaatti (M,G)

Torstai
Nakkikeitto (M,G, sianliha, porkkana, chili, sipuli, lanttu, sinapinsiemen)
Soijanakkokeitto (M, kaura, vehnä, selleri, kananmuna, soija, porkkana, lanttu, sipuli, soijapapu, palsternakka)
Leipä (M), levite (VL,G), tuorepala (M,G)

Perjantai
Possua sweet & sour-kastikkeessa (M,G, ananas, porkkana, sinapinsiemen, paprika, sipuli )
Mustapapuwokki (M, VE, soija, paprika, soijapapu, chili vehnä, ohra )
Riisi (M,G)
Salaatti (M,G)

Henkilökunta, opetusharjoittelijat


Maanantai
Kalapyörykät (M, G, soija)
Kasvis-kvinoapihvi ( M,G, kookos , soija)
Tartarkastike (L,G, kananmuna, sinapinsiemen)
Peruna (M,G)
Salaatti (M,G)

TÄNÄÄN RUOKANA
Broilerikiusaus (L,G, selleri, sinapinsiemen)
Kasvis-nuudelivuoka (M, vehnä, kananmuna, soija)
Mustaherukkahillo (M,G)
Salaatti (M,G)

Keskiviikko
Jauhelihakastike (M,G)
Tomaattinen soijarouhekastike (M,G, VE, soija)
Pasta (M)
Salaatti (M,G)

Torstai
Nakkikeitto (M,G, sianliha, sinapinsiemen)
Soijanakkokeitto (M, kaura, vehnä, selleri, kananmuna, soija)
Salaatti (M,G)

Perjantai
Possua sweet & sour-kastikkeessa (M,G, sinapinsiemen)
Mustapapuwokki (M, VE, soija, vehnä)
Riisi (M,G)
Salaatti (M,G)

 

G
- Gluteeniton M - Maidoton VL - Vähälaktoosinen L - Laktoositon
Tarkemmat tuoteselosteet nähtävillä ruokasalissa, kysy lisää henkilökunnalta.
 
Peruskoulun ja lukion ruokailu lukujärjestyksen mukaan.
Henkilökunnan ja opettajaharjoittelijoiden lounas on tarjolla
klo 10:45-13:30 ja kioski on avoinna klo 8:00-14:35.