Yliopiston etusivulle
       Helsingin yliopisto Helsingin normaalilyseo
 

Koulun sisäiset toiminnot / Villan antimet - Viikon ruokalista


Ruokalista viikolla 22
29.5. - 2.6.2017


Oppilaat ja opiskelijat


Maanantai
Curry-kanakastike (L,G)
Paistettua nuudelia ja tofua (M)
Riisi (M,G)
Salaatti (M,G)

TÄNÄÄN RUOKANA
Kinkkukastike (L,G, sianliha)
Feta-ratatouille (L,G, selleri)
Pasta (M)
Salaatti (M,G)

Keskiviikko
Lihakeitto (M,G)
Luomu kukkakaalisosekeitto (L,G, selleri)
Leipä (M) ja levite (VL,G) ja tuorepala (M,G)

Torstai
Norssi-ressukamppailupäivä, eväs-tarjoilu

Perjantai
Pitaleipä kebab-täytteellä
Pitaleipä falafel-täytteellä
Kermaviili-valkosipulikastike (L,G)
Salaatti (M,G)
Eskimopuikko (L,G)

Hyvää kesää!

Henkilökunta, opetusharjoittelijat


Maanantai
Curry-kanakastike (L,G)
Paistettua nuudelia ja tofua (M)
Riisi (M,G)
Salaatti (M,G)

TÄNÄÄN RUOKANA
Kinkkukastike (L,G, sianliha)
Feta-ratatouille (L,G, selleri)
Pasta (M)
Salaatti (M,G)

Keskiviikko
Lihakeitto (M,G)
Luomu kukkakaalisosekeitto (L,G, selleri)
Leipä (M) ja levite (VL,G) ja tuorepala (M,G)

Torstai
Rapea kalapala (M)
Porkkanapihvi (L)
Perunasose (L,G), tartar-kastike (L,G)
Salaatti (M,G)

Perjantai
Pitaleipä kebab-täytteellä
Pitaleipä falafel-täytteellä
Kermaviili-valkosipulikastike (L,G)
Salaatti (M,G)
Eskimopuikko (L,G)

Hyvää kesää!
 

G
- Gluteeniton M - Maidoton VL - Vähälaktoosinen L - Laktoositon
Tarkemmat tuoteselosteet nähtävillä ruokasalissa, kysy lisää henkilökunnalta.
 
Peruskoulun ja lukion ruokailu lukujärjestyksen mukaan.
Henkilökunnan ja opettajaharjoittelijoiden lounas on tarjolla
klo 10:45-13:30 ja kioski on avoinna klo 8:00-14:35.