Yliopiston etusivulle
       Helsingin yliopisto Helsingin normaalilyseo
 

Koulun sisäiset toiminnot / Villan antimet - Viikon ruokalista


Ruokalista viikolla 12
20.3. - 24.3.2017


Oppilaat ja opiskelijat


Maanantai
Palapaisti (L,G, sipuli)
Luomu tofu-pinaattikastike (L,G, selleri, sipuli, soijapapu, muskottipähkinä)
Perunasose (L, G)
Salaatti (M,G)

Tiistai
Kalakeitto (L, G, sipuli)
Porkkanasosekeitto (L,G, palsternakka, sipuli, muskottipähkinä)
Leipä (M), levite (VL,G), tuorepala (M,G)

Keskiviikko
Tortillat kasvis-soijatäytteellä (M,VE, vehnä, sipuli, soijapapu, sinapinsiemen)
Salaatti (M,G)

TÄNÄÄN RUOKANA
Tomaattinen jauhelihakastike (M,G, sipuli, selleri)
Soijarouhe-kasviskastike (M,G, VE, , soijapapu, sipuli, paprika, selleri)
Pasta (M)
Salaatti (M,G)

Perjantai
Broileripyörykkä (L, vehnä, soija, kananmuna)
Kasvispapukroketti (M,G,VE, soijapapu, palsternakka, sipuli, kikherne ,papu,
soija)
Omena- kermaviilikastike (L,G, sipuli)
Peruna (M,G)
Salaatti (M,G)

Henkilökunta, opetusharjoittelijat


Maanantai
Palapaisti (L,G)
Luomu tofu-pinaattikastike (L,G, soija, selleri, muskottipähkinä)
Perunasose (L, G)
Salaatti (M,G)

Tiistai
Kalakeitto (L, G)
Porkkanasosekeitto (L,G,, muskottipähkinä)
Salaatti (M,G)

Keskiviikko
Rapea kalapala (L), remouladekastike (L,G)
Peruna (M,G)
Tortillat kasvis-soijatäytteellä (M,VE, vehnä, soija, sinapinsiemen)
Salaatti (M,G)

TÄNÄÄN RUOKANA
Tomaattinen jauhelihakastike (M,G, selleri)
Soijarouhe-kasviskastike (M,G, VE, selleri)
Pasta (M)
Salaatti (M,G)

Perjantai
Broileripyörykkä (L, vehnä, soija, kananmuna)
Kasvispapukroketti (M,G, VE, soija)
Omena- kermaviilikastike (L,G)
Peruna (M,G)
Salaatti (M,G)

Ruokalista ensiviikolla
 

G
- Gluteeniton M - Maidoton VL - Vähälaktoosinen L - Laktoositon
Tarkemmat tuoteselosteet nähtävillä ruokasalissa, kysy lisää henkilökunnalta.
 
Peruskoulun ja lukion ruokailu lukujärjestyksen mukaan.
Henkilökunnan ja opettajaharjoittelijoiden lounas on tarjolla
klo 10:45-13:30 ja kioski on avoinna klo 8:00-14:35.